Nationernas dag

Idag har det varit en underbar dag. Trots vår förlust mot Sydafrika (2-5) så har humöret varit på topp. Sydafrikas otroligt positiva bemötande och sätt att vara gjorde att vi alla mådde bra. Våra killar sp eladeen riktigt bra match. Alla gav järnet och det gjorde också att de kände sig nöjda.

När vi kom tillbaka var det dusch och mat som gällde. Därefter förberedde vi oss för nationernas afton. Alla länder hade ett bord som de ansvarade för. Vi hade tagit med oss och bjöd på blåbärssoppa, salt lakrits, polkagris och salta djungelvrål. Alla våra fina visitkort lades fram på bordet tillsammans med våra svenska souvenirer. Det blev ett bra bord som var mycket välbesökt. Killarna blev patriotiska och sjöng Sveriges national sång.

Nere i den stora hallen på scenen fanns det uppträde. De länder som ville visa upp något som dans, sång eller annat kunde göra det. Ett myller av människor överallt. Plötsligt börjades det spekulera kring en man som var i hallen. Robban identifierade honom som en av Barcelonas bästa spelar en gång i tiden. Han spelade i VM 94. De gick fram och frågade och Robban hade rätt. Vi tog foto på några som var där nere vid det tillfället.

Kvällen avslutades ute på det stora polområdet där många ungdomar dansade, badade och umgicks. Killarna bjöd verkligen på sig själva och har pratat och umgåtts med många människor. Jag lovar att de kommer att komma hem med många bra minnen som de kommer bära med sig i resten av sitt liv.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar