Sista matchen

Vi har idag mött Brasilien B och spelat om 19:e plats. Det saknades linjedomare så en av våra föräldrar fick rycka in. Micke som är Hampus pappa var rätt så nöjd. Han fick på sig en domartröja och fick en liten present som tack. Efter halvlek kom en ny domare som tog över jobbet.

Vi hade överlägset spel och vi ledde med 1-0 där Robin satte målet. Sen filmade en av brassarna och vi fick en frispark mot oss; där sätter Brasilien 1-1. Killen som filmade saknade benskydd och blev utvisad efter vi uppmärksammat det. Han la i ett par kylklampar i strumporna och försökte komma ut på plan igen med tekniska kommittén godkände inte detta, som tur var!
Brasilien får en straff på oss och innan den läggs så kallar domaren vår målvakt Linus för en idiot och andra okvädningsord. Efter matchen ber domaren Linus om ursäkt, men det är helt oacceptabelt att bete sig så. Här kämpar våra killar med fair play och så tillåts vissa bete sig hur som helst. Bollen ville inte vår väg, trots att vi fick till flera bra avslut. Matchen slutade med 2-1 till Brasilien.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar