Hej och välkomna till VM-Bloggen!

Här kommer att bloggas varje dag från Brasilien. Ni kommer att få följa våra träningar, matcher och andra aktiviteter som vi är med i.
Bilden som ni ser ovan är truppen som åker till Brasilien mellan den 8-20 april. Vi är 18 ungdomar och 3 vuxna. Jag som bloggar heter Lise-lott Nilsson och jag är en av rektorerna på Wieselgrensskolan.
Gå gärna in och kommentera det som ni ser och läser.

4 kommentarer:

  1. Stort lycka till. Gör Ert bästa så gör ni oss alla stolta. Vi skickar med (en del av) en dikt, skriven av Karin Boye, och som lästes upp högt av förbundskapten Tommy Svensson inför varje match under fotbolls-VM 1994. De grabbarna tog brons.

    Den mätta dagen, den är aldrig störst.
    Den bästa dagen är en dag av törst.

    Nog finns det mål och mening i vår färd -
    men det är vägen, som är mödan värd.

    Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr.
    Oändligt är vårt stora äventyr.

    Familjen Agerström

    SvaraRadera
  2. Heja heja!!!
    Fantastiskt kul! Ni kommer att få en underbar tid här i Fortaleza. Jag bor i Fortaleza och träffade i mataffären ett par vars barnbarn är med i laget. Man blir ju lite extra patriotisk när man bor utomlands så det skulle vara kul att gå på några matcher och heja fram laget! Så var kan jag hitta mer info om aktiviteter och var ni spelar?
    Hälsningar
    Henrik Ahlberg
    Fortaleza

    SvaraRadera
  3. Hej Henrik
    Imorgon Söndag kommer vår head of delegation att vara på plats. Det är han som ska ha koll på programmet. Vi vet inget idag om varken tider eller platser. Vi har hört något om en stor arena på ett universitet. Det kommer att spelas matcher på tre olika ställen. Håll koll på bloggen så skriver jag så fort jag får mer info.

    Lise Nilsson

    SvaraRadera
  4. Hej Micke
    Tack så mycket säger vi alla!
    En underbar dikt av Boye som jag ska läsa för grabbarn. Fortsätt följ oss på bloggen.

    Lise

    SvaraRadera