Brasilien match

Efter en mycket lång dag blir det en kort blogg. Brasilienmatchen slutade med 5-0 till dem. Pinsamt dåliga siffror. Efter matchen pratade jag med ISF säkerhetskommite och de menade på att vi hade de bästa spelarna och frågade var felet låg. Siffrorna var inte rättvisa då vi var mycket bättre än så. Turen låg inte på vår sida, men jag tyckte inte heller att alla gav allt i matchen och därav resultatet. Vi kan bättre än så här. Det ska vi också visa imorgon då vi möter Sydafrika klocka 9.00.

Det är samling klockan 7.00 imorgon. Innebär uppstigning 5:45 för jogging tur och sen frukost. Som sagt är vi här för att spela fotboll och då får vi stå ut med de tider vi får.

Matchen mot Brasilinne spelades på en arena som jag lovar att de flesta aldrig sett. Den var fallfärdig och av så dålig kvalité. Planen; gräset hade sett sina bästa dar. Omklädningsrummen var det sämsta någon någonsin upplevt. Det var ett skämt och head of delegation ifrågasatte om ISF verkligen godkänt denna arena. Det vi tar med oss därifrån är att vi lever i ett fantastiskt land med en mycket hög standard. Vi pratade idag om hur Fortaleza kommer att hantera fotbolls VM 2014. De kommer aldrig att hinna snygga upp staden då den är totalt nedgången av det vi sett. Då har vi ändå sett en stor del när vi kör till och från matcher på olika ställen.
Foto kommer under morgondagen efter matchen. Klockan är nu 23 och det är dags att sova!

1 kommentar:

  1. Håll modet uppe killar, gör ert bästa, stötta varandra, knyt kontakter och ha roligt. Ni är ett år yngre än de andra glöm inte det!
    Lycka till !!!!!

    SvaraRadera