11 April

Head of delegation har anlänt idag; Per-Ola Olsson som kallas för PO. Han har presenterat sig för laget och vi åt kvällsmat tillsammans med honom. Han var rätt så irriterad på arrangörerna då det visade sig att mycket av det arbete som vi lagt ner på hemmaplan med insamling av intyg av dess olika slag var totalt onödigt då ingen frågar efter dem.
Morgondagen är planerad. Löpning kl 7.30. Frukost därefter. Jag, Pelle och Alex tillsammans med PO ska på möte kl 8.30. Därefter samling klockan 9.50. Klockan 10 går bussen till arenan där vi ska möte Tjeckien och matchen börjar kl 12.00. Efter det är det hemfärd för att sen återsamlas kl 16.00. En buss ska då ta oss till den officiella öppningen av Skolfotbolls VM. Den börjar kl 18.00 och slutar kl 20.00. Sen bär det hem igen till hotellet. Detta innebär en fullspäckad  och förhoppningsvis fantastisk dag med en vinst i bagaget!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag hittade var ni skall spela och det är inte så lätt att ta sig dit utan bil, men hoppas allt går bra med vinst!!!
    En rekommendation, bli aldrig förvånad eller irriterad på om det inte blir som det sagts tidigare. Sådant är Brasilien, men det går bra ändå. Bara för att inte komma hem med magsår utan njut! :-) Läste att "Årets första svenska jordgubbar skördades i dag utanför Helsingborg." Det måste vara ett gott omen!
    -Henrik

    SvaraRadera
  2. Hej Henrik
    Vi har fått erfara på den korta tid vi varit här att löfte inte alltid är ett löfte. Vi ska komma ihåg vad du sagt och njuta av tiden här.
    Ha det så gott

    Lise-lott Nilsson

    SvaraRadera